Від нічної атаки дронів на Хмельниччині постраждали 16 людей

Під час нічної атаки донів типу Shahed силами та засобами ППО ЗСУ були знищені всі повітряні цілі противника у шести областях України. Про це повідомило Командування Повітряних сил ЗСУ, передає Кий-Інформ.

Як зазначили військові, російські загарбники в ніч проти 25 жовтня застосовували для атак 11 ударних БПЛА типу “Shahed”, які запускали з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ – РФ).

“В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України, знищено усі 11 “Shahed-136/131″”, – розповіли захисники.

Протиповітряна оборона ЗСУ працювала у Черкаській, Херсонській, Полтавській, Житомирській, Хмельницькій та Миколаївській областях.

Також у ЗСУ уточнили, що до відбиття повітряного нападу противника було залучено: винищувальна авіація, зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи.

У Хмельницькій області вночі пролунали вибухи. Згодом мер Славути Василь Сидор повідомив, що у місті серйозні пошкодження, і не працюватимуть навчальні заклади.

Заступник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін повідомив, що уламки збитих повітряних цілей впали на території об’єкта критичної інфраструктури. Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби. Поранення отримали 16 мешканців із навколишніх будинків.