Перемогти росію на полі бою неможливо — путін. Ключові моменти з виступу

Весь його виступ — це звинувачення на адресу «колективного Заходу», «київського режиму», розповіді про історичні землі, які нібито відібрали у росії «неонацисти і каратєлі».

Підписуйтесь на нас у telegram

Про це повідомляє Кий-інфо.

  • Путін: Західні країни навчали офіцерів українських нацбатальйонів та постачали зброю, Київ до спецоперації вів переговори із Заходом про постачання озброєнь. Київ при цьому не вирішував проблеми Донбасу, а просто тягнув час, робив політичні вбивства і знущався з віруючих, заявив президент.
  • Ми робили все можливе, щоб вирішити все у мирний спосіб; Це вони розв’язали війну, а ми використовуємо силу, щоб зупинити її.
  • Захід почав робити з України анти-Росію з XIX століття з однією метою — відірвати ці історичні території від нашої країни;
  • Чим далекобійнішу зброю буде отримувати Україна, тим далі ми будемо змушені відсувати загрозу;
  • Захід пропонує ідею ґендерно-нейтрального Бога. Вибач їм, Господи, вони не знають, що творять; Ми зобов’язані захистити наших дітей від деградації та виродження, і ми зробимо це; Подивіться священне писання та інші книги, там сказано, що сім’я — це спілка чоловіка та жінки.

*Тим часом старший син пропагандиста Олександр перебуває у Великій Британії, а не в окопі десь під Бахмутом. У соцмережах опублікували фото, на якому молоду людину, як стверджується, Даниїла, знято у жіночому образі, хоча його батько активно підтримує репресії кремлівського режиму проти представників ЛГБТ-спільноти у РФ.

  • Пропонує створити спеціальний фонд допомоги сім’ям загиблих в “с.в.о.” Це буде пункт видачі шуб, пральних машинок і лад?
  • Захід влаштував крадіжку наших валютних резервів; Ініціатори санкцій проти Росії карають самі себе, спровокували зростання цін у своїх країнах, а кажуть, що винні росіяни.