В Україні запустили ініціативу Jobs For Ukraine

Підписуйтесь на нас у telegram

В Україні запустили ініціативу Jobs For Ukraine – це платформа, де зібрані вакансії для українців, які змушені були залишити свій дім.

Про це повідомляє Кий-інфо з покликанням на платформи.

Jobs For Ukraine

На сайті Jobs For Ukraine вже розміщено близько 1700 вакансій в рідних сферах. Зокрема, є пропозиції від Skyscanner, Eurowings, Bolt, Hive та інших компаній.

Роботодавці здебільшого пропонують підтримку: візовий супровід, дорожні витрати, розміщення на початковому етапі та різні бонуси.

Також компанії гарантують швидкий розгляд резюме – люди, які постраждали від війни, зможуть отримати зворотний зв’язок у найкоротший термін.

Серед вакансій є пропозиції віддаленої роботи та варіанти для україномовних кандидатів.

Jooble

Сайт із пошуку роботи Jooble, що працює в 71 країні світу, створив ресурс для працевлаштування евакуйованих українців в країнах Західної Європи.

На сайті Jooble можна знайти перелік документів, які необхідні для працевлаштування, і вакансії, на які готові взяти українців у Польщі, Угорщині, Словаччині, Румунії, Чехії, Молдові та Німеччині.

Команда Jooble збирається поповнювати сайт вакансіями і в інших країнах, що прихистили українців. Інформація про вакансії та інші країни оновлюється щоденно.

UA Talents

Підприємці Іван Кичатий та Нікіта Оверчик разом із найбільшою в Європі технологічною спільнотою для мігрантів 2hearts запустили платформу UA Talents.

Серед партнерів ініціативи – Meta (Facebook), Bolt, Axel Springer Verlag, Zalando, StepStone.