Авіація Повітряних Сил наносила ракетно-бомбові удари

На авіаційному полігоні Повурськ у Волинській області в рамках командно-штабного навчання Збройних Сил України «Заметіль-2022» практично діяла тактична авіація Повітряних Сил ЗСУ.

Підписуйтесь на нас у telegram

Про це повідомляє Кий-інфо з покликанням на сайт Збройних сил України.

Винищувачі Су-27 та МіГ-29 й бомбардувальники Су-24М одночасно, як мінімум із трьох аеродромів, нанесли ракетно-бомбові удари по колонах ворожої бронетехніки та живій силі противника.

“Сьогодні екіпажи як бомбардувальної так і винищувальної авіації відпрацьовують на полігоні групові удари з використанням авіаційних засобів ураження 250 і 500 кг. Це досить потужні засоби, які призначені для знищення броньованої техніки. Зараз ми перейшли до практичного етапу, і кожен день на полігоні працює як мінімум з 3х аеродромів авіація з застосуванням авіаційних засобів по наземним цілям”, – наголосив начальник авіації Командування Повітряних Сил ЗС України Сергій Голубцов

У повідомленні зазначається, що використовувались авіаційні засоби ураження різних калібрів: від некерованих авіаційних ракет до боєприпасів вагою 500 кг.

Командувач Повітряних Сил ЗС України генерал-лейтенант Микола Олещук позитивно відзначив роботу військових льотчиків, адже усі цілі знищено!

“Проведено льот на тактичні вправи з авіацією Повітряних сил ЗСУ Всі цілі уражено. екіпажи повітряних сил Збройних сил України з бойовим завданням справились“, – відмітив командувач Повітряних Сил ЗС України генерал-лейтенант Микола Олещук.