Можливому учаснику вбивства Катерини Гандзюк можуть дати 6 га землі

Як нам стало відомо, на черговій сесії Високопільської селищної ради, що на Херсонщині, депутати планують видати 6 га землі Сергію Курділову, - повідомляє ініціатива "Хто замовив Катю Гандзюк?".

Про це повідомляє kyiinfo.

Сергій Курділов був заступником управління карного розшуку Нацполіції Херсонської області та саботував пошук справжніх нападників на Катерину Гандзюк. Ідея посадити стрілочника Новікова – його, – йдеться у повідомленні.

Після того, як його кума та всю банду таки знайшли, добрий начальник Курділова Мєріков сховав його подалі від правосуддя – у Високопільський район на Херсонщині. Там він з 2018 року працював начальником Високопільського відділку поліції. А тепер, схоже, вирішив розширювати спеціалізацію і крім покривання вбивць ще й красти землю. Зараз Курділов намагається отримати 6 гектарів землі через рішення Високопільської селищної ради для ведення сільського господарства – по 2 на кожного члена своєї родини, – повідомляють активісти.

Детальніше розписали у публікації: https://cutt.ly/lYqP5m2
Також додаємо статтю, опубліковану на херсонському інформаційному ресурсі «Мост»: https://cutt.ly/EYqP8vl

Читайте також: Міський голова Олешок Євген Рищук підтримує кримінального авторитета?

Також нагадаємо, нещодавно мер Олешок, один з ймовірних замовників вбивства Каті – Євген Рищук, дав допомогу сім’ї організатора злочину – Олексія Левіна: https://cutt.ly/yYqSCoV