Голова Укрексімбанку склав повноваження на час розслідування

В Офісі Президента виступають за відсторонення від посади голови правління Укрексімбанку Євгена Мецгера через конфлікт із журналістами програми "Схеми", заявив радник керівника Офісу глави держави Михайло Подоляк.

Голова правління Укрексімбанку Євген Мецгер заявив, що складає повноваження на час проведення слідчих дій Національною поліцією та внутрішньої перевірки в банку. Про це йдеться у його заяві на сайті банку.

“Ситуація, яка виникла навколо Банку, є неприпустимою. Моя надмірно емоційна реакція та нестримана поведінка стосовно журналістів не мають виправдання. Повністю усвідомлюю свою відповідальність”, – йдеться у заяві.

Також Мецгер зазначив, що невідкладно пише заяву про складання повноважень Голови Правління на час проведення необхідних слідчих дій Національною поліцією та внутрішньої перевірки в Банку згідно з відповідними процедурами.

Як відомо, співробітники вчинили напад на журналістів, забрали камери, щоб самостійно видалити всі матеріали, які були записані. Відео вдалося відновити.

Фото з Інтернету

Підписуйтесь на наш канал telegram