Пенсіонери МВС вийдуть на повторний протест

Минулого разу, під Верховною Радою та Кабінетом міністрів 14 липня спалахнули протести пенсіонерів усіх силових структур.

Така інформація з’явилася в українських пабліках правоохоронців. Протести пов’язані з перерахунком пенсій. Нова акція вже запланована та відбудеться 24 серпня у Києві. Ветерани МВС дописують у соціальних мережах, що це єдиний шанс домогтися перерахунку пенсій.

Нагадаємо, що минулого разу, під Верховною Радою та Кабінетом міністрів 14 липня спалахнули протести пенсіонерів усіх силових структур. В акції з вимогою перерахунку пенсій взяло участь приблизно пів тисячі ветеранів. Кабінет міністрів призначив додаткові пенсійні виплати майже 400 тисячам військових та працівників інших правоохоронних органів, повідомляє kyiinfo.

Нагадаємо, що на пенсійні рахунки ветеранів МВС не надійшло по 2000 тисячі гривень, які вони отримували останні роки, що спровокувало акції у парламентському кварталі.

Після чого прем’єр-міністру довелося підписати Постанову від 14 липня 2021 р. № 713 КиївПро додатковий соціальний захист окремих категорій осіб“, в якому йдеться про перерахунок пенсійних надходжень колишніх працівників силових структур. 

Підписуйтесь на наш канал в тг https://t.me/kyiinform

Нагадаємо, що біля Верховної Ради України мітингувальники вимагали зустрічі з нардепами, раніше в Уряді відклали виплати компенсацій пенсіонерам яким більше за 75 років.