26 Вулиць на Лівому березі залишать без гарячої води

Дізнатися деталі щодо відновлення подачі гарячої води можна з оголошень на будинках, на сайті Центральної диспетчерської з питань ЖКГ або за номером телефону 15-57 або (044) 500-1557 (з мобільного).

Про це kyiinfo повідомили у Дніпровській райдержадміністрації. Чиновники пояснюють, що припинення постачання гарячої води відбувається,- «У зв’язку з проведенням планових гідравлічних випробувань теплових магістралей №2,3,4,5,6 ТОВ “Євро-Реконструкція” (Дарницької ТЕЦ); згідно з затвердженим КМДА графіком випробувань теплових мереж КП “Київтеплоенерго” на 2021 рік, буде припинено гаряче водопостачання споживачів».

Через продовження гідравлічних випробувань тепломереж в рамках підготовки теплових мереж до роботи взимку планується відключення гарячої води також мешканцям частини масивів Лівобережний, Соцмісто, ДВРЗ. Перерва у постачанні гарячої води триватиме з 19 липня по 02 серпня.

Зокрема, вода буде відсутня у 200 будинках на Русанівці та Березняках. Та по  вулицях: Панельній, Челябінській, Нестайка, Микільсько-Слобідській, Раїси Окіпної, Флоренції, Вифлеємській, Фанерній, Сиваській, Алматинській, Машиністській, Літинській, Опришківській, Марганецькій, Рогозівській, Калачівській, Профспілковій, Празькій, Сосюри, Сергієнка, Хоткевича, Попудренка, Сеноманському провулку, уздовж Русанівського каналу, проспекту Гагаріна, Броварського проспекту.

Дізнатися деталі щодо відновлення подачі гарячої води можна з оголошень на будинках, на сайті Центральної диспетчерської з питань ЖКГ або за номером телефону 15-57 або (044) 500-1557 (з мобільного).

Підписуйтесь на наш канал в тг https://t.me/kyiinform

Нагадаємо, що орендатор Охтирської ТЕЦ привласнив 40 мільйонів гривень.