Букмекери не вірять у перемогу України над Нідерландами

Не дивлячись на відсутність найкращого захисника світу Вьорджила ван Дайка у складі "помаранчевих", букмекери все одно не вірять, що українська команда здатна перемогти своїх візаві.

Сьогодні, 13 червня відбудеться перший тур Євро-2020 у групі C, в яку потрапила збірна України. Наші футболісти закриватимуть ігровий день матчем з фаворитом групи – командою Нідерландів.

Центральне протистояння третього ігрового дня пройде на стадіоні “Йоган Кройфф Арена” о 22:00. Не дивлячись на відсутність найкращого захисника світу Вьорджила ван Дайка у складі “помаранчевих”, букмекери все одно не вірять, що українська команда здатна перемогти своїх візаві, повідомляє kyiinfo.

Коефіцієнт на перемогу національної збірної України в найвідоміших букмекерських конторах не опускався нижче 6.2, а відома британська компанія Bet365, яка займається азартними іграми онлайн, взагалі не опускає коефіцієнт на перемогу України нижче 7.0.

Необхідно зазначити, що це перший великий турнір Нідерландів з того часу, як команда завоювала бронзові медалі на Чемпіонаті світу 2014 року в Бразилії.

“Помаранчеві” пропустили ЄВРО-2016 та Чемпіонат світу у Росії 2018 року. Останній раз, коли голландці вийшли з подібної футбольної сплячки, вони здобули свій єдиний міжнародний титул, перемігши на ЄВРО-88 після восьмирічної відсутності.

Нагадаємо, що вчора матч на Євро перервали через втрату свідомості гравця збірної Данії. Пізніше стало відомо, що стан гравця стабілізувався.

Підписуйтесь на наш канал в тг https://t.me/kyiinform