Внутрішній документ Nestle: більша частина продукції компанії шкідлива для здоров’я

Тільки 37% продуктів та напоїв Nestle отримала більш ніж 3,5 бали за п'ятибальною австралійською системою аналізу здоров'я.

Nestle, найбільший у світі виробник продуктів харчування, призначений у внутрішньому документі, що більше 60% продукції компанії є шкідливими для здоров’я.

Більше 60% наших продуктів не відповідають визнаним вимогам здоров’я, а деякі з них ніколи не будуть здоровими, якби ми їх не покращували“, – йдеться у заявці Nestle.

Тільки 37% продуктів та напоїв Nestle отримала більше 3,5 балів в австралійській системі аналізу здоров’я, повідомляє kyiinfo з посиланням на Financial Times.

Австралійська система оцінює продукти харчування за п’ятибальною шкалою та використовується у дослідженнях міжнародних груп, для огляду за станом здоров’я.

Як повідомляє Financial Times, дитячі суміші, корма для домашніх тварин та продуктів, призначені для людей із захворюваннями, що виробляються Nestle, не є шкідливими для здоров’я. Споживчі ціни у березні виросли на 1,1%.

Виробники продуктів харчування борються з пожвавленням і хочуть робити більш здорове харчування. Керівники Nestle також розглядають нові зобов’язання у галузі виробництва продуктів харчування та планують оновлення планів у цьому році.

Генеральний директор Nestle Марк Шнайдер визнав, що користувачі хочуть мати більш здорову їжу. Однак він відхилив твердження про те, що їжа, вироблена Nestle та іншими транснаціональними корпораціями, була в основному нездорова.

За останні два десятиліття ми значно скоротили вміст цукру та натрію в наших продуктах“, – повідомив Nestle.

Підписуйтесь на наш канал в тг https://t.me/kyiinform