Лідер гурту “Тінь Сонця” Сергій Василюк балотуватиметься в народні депутати

Про це музикант написав у своїй сторінці у Фейсбук

Лідер українського рок-гурту “Тінь Сонця” Сергій Василюк йде на вибори до Верховної Ради, повідомляє Кий-інфо.


Сергій Василюк балотуватиметься на довиборах до Верховної Ради на 197 окрузі від політичної партії – Народовладдя.

Наша мета – розвинути наш державницький рух, аби він набув масового характеру, наповненого якісним кадровим потенціалом справжніх патріотів своєї країни. Ні, ми не збираємось примусово підпорядкувати інтерес громадянина інтересам держави: наша мета є пошук та реалізація максимально успішного механізму суспільної взаємодії та ефективної реалізації кожного з нас у своїй державі. Талант та працелюбність кожного українця дасть успішні плоди як його родині, так і всій нашій країні, – пище Сергій у соціальній мережі.


Також музикант пояснює, що їх проєкт не збирається когось розбещувати незаслуженими благами але вони вважають за необхідне турбуватися за долю кожного громадянина.

Соціально орієнтована економічна політика – це прагнення побудувати таке суспільство, де кожен матиме свій шанс заробити чесно на гідне життя, а не лише на виживання. Що ж у цьому поганого? Або що поганого в тому, аби дати можливість кожному громадянину (а не лише окремим «обраним») здобути якісну освіту та послуговуватись якісною медициною, – зазначає він.

Сергій Василюк — фронтмен і засновник гурту Тінь Сонця, автор більшості пісень гурту та виконавець культових пісень «Меч Арея» та «Козаки». Член політичної партії «Команда Левченка „Народовладдя“» та Історичного клубу «Холодний Яр». Засновник мистецько-просвітницького проекту «Видатні українці».

«Тінь Сонця» — український фолк-метал-гурт із Києва, створений 1999 року. Учасник українських фестивалів, таких як «Захід-фест», «Файне Місто», «Respublica», «Бандерштат», «Woodstock Україна», «Трипільське коло» тощо. Своєрідною візиткою карткою гурту є пісня «Козаки» (в народі «Їхали козаки»), під яку виходив на ринг боксер Олександр Усик; вона ж була обрана музичною візитівкою Національної збірної України з футболу на Євро-2016.