У гендиректора ВДНГ проводять обшук

Гендиректор ВДНГ просить максимальної публічності та підтримки, щоб українці могли оцінити хід справи, яка зараз відбувається на ВДНГ.

Про це Євгеній Мушкін повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook. Він зазначив, що поліція та СБУ проводять обшуки в нього вдома та у павільйонах ВДНГ, заборонивши йому користуватися мобільним телефоном.

Коли я вперше прийшов на роботу на ВДНГ, мені сказали, що буде складно. Багато хто не вірив, що я та моя команда можемо перетворити напівзруйнований комплекс на популярне місце відпочинку для громадян. Запевнили, що реформування державної установи – нелегке завдання. За час роботи на посаді генерального директора комплексу ′′Національний експоцентр України′′ я вже звик до постійних судів за державну землю, боротьбу за виживання та сплату величезного податкового боргу, який утворився ВДНГ державі багато років тому“, – написав Мушкін.

Гендиректор ВДНГ повідомив, що не очікував, що правоохоронні органи вирішать діяти в такій агресивній формі та зазначив, що він завжди відкритий для будь-яких інспекційних органів, всі звіти ВДНГ опубліковані на сайті комплексу. На будь-який запит державних служб він та його команда готові надати документи та пояснення.

Минулого тижня я був щиро щасливий, що ми нарешті закрили величезний податковий борг ВДНГ державі, яка роками накопичувалася. Але, очевидно, мої спроби відстояти цілісність території і зробити ВДНГ прикладом успішного відродження і перетворення державної установи в Україні не відпочивають“, – відмітив Євгеній Мушкін.

Підписуйтесь на наш канал в тг https://t.me/kyiinform

Нагадаємо, що сьогодні у Києві жінка вкрала з офісу 1 200 000 гривень.