Збірна України зіграла у результативну нічию з Францією не влучивши у ворота жодного разу

Французькі футболісти забили свій єдиний м'яч з положення поза грою, однак через відсутність ВАР, гол зарахували.

Національна збірна України з футболу стартувала з нічиєї у кваліфікації до чемпіонату світу 2022 року, який відбудеться у Катарі. Підопічні Андрія Шевченка спромоглися здобути одне очко в першому турі в Парижі у протистоянні з чинними чемпіонами світу.

Українська команда продовжує привчати своїх вболівальників, що здатна протистояти “монстрам” світового футболу, заробляючи важливі очки у матчах на виїзді.

Гра у Парижі продемонструвала, що тактичні схеми тренерського штабу України за необхідністю можуть здивувати кого завгодно. Не дивлячись на пропущений м’яч від французів на 19 хв, наші футболісти зрівняли рахунок у другому таймі.

Після пострілу Сергія Сидорчука, шкіряний влучив у французького захисника Преснеля Кімпембе, змінив напрямок дезорієнтувавши голкіпера Ллоріса та опинився за лінією воріт.

Спортивний аналітичний портал ESPN, за 90 хвилин, які збірні провели на полі, зафіксував у нашої команди лише 3 удари повз ворота, але після гри на табло легендарного стадіону “Стад де Франс” горіли 1:1.

“Звичайно, я не можу бути задоволеним. У нас були шанси збільшити свою перевагу, але ми їх не використали. Зрештою, будьмо чесними після перерви, ми точно їм не загрожували”, – заявив головний тренер французької збірної Дешам.

В іншому матчі нашої групи, Боснія та Герцеговина зіграла у нічию з Фінляндією 2:2. Всі команди мають по 1 пункту. Нагадаємо, що матчі збірної України з футболу перенесли зі Львова до Києва через ковід.

Фото: uaf.ua