ФОТО:У КРИМУ СКАРЖАТЬСЯ НА АНТИСАНІТАРІЮ В COVID-ЛІКАРНІ. В ПАЛАТАХ БРУД І ТАРГАНИ, ВОДИ НЕМАЄ

У Севастополі окупованого Росією Криму люди поскаржилися на повну антисанітарію, що панує в інфекційному відділенні міської лікарні №1, куди госпіталізують хворих на коронавірус.

Пацієнти там змушені лежати в брудних палатах, де оселилися таргани. Жахливі фотографії з медустанови опублікувала в мережі місцева жителька, її пост процитувало Россмо. За словами жінки, в лікарні немає питної води, всюди розкидане сміття, яке ніхто не прибирає.
Коли мені дзвонили додому з ковідного штабу, на мої скарги завжди пропонували пити лужну воду, до трьох літрів на добу. І де ж ця горезвісна лужна вода в ковідном відділенні міськлікарні?” – поцікавилася Яна Карліна.

Також вона зазначила, що в медустанові просто неможливо дбати про особисту гігієну – там з крана тече крижана вода, а душа взагалі немає.

Умови в лікарні “І це все неподобство на тлі пандемії в місті державного значення Севастополь?”, – обурилася жінка. Схоже, Крим захлинувся від коронавірусу, а окупанти приховують правду про ситуацію. За словами місцевих жителів, в лікарнях просто немає місць, швидкі відмовляють в госпіталізації навіть важким пацієнтам, а в аптеках закінчилися ліки.

Приєднуйтесь до нашого каналу в телеграм https://t.me/kyiinform