Ремонт костьолу Святого Миколая: з’явилося запрошення до участі в переговорній процедурі із закупівлі

Щоб взяти участь у переговорній процедурі потрібно ознайомитись детальніше із запрошенням за посиланням та підготувати власну пропозицію щодо вартості Закупівлі.

На сайті державної організації “Національний будинок органної та камерної музики” в розділі “Державні закупівлі” з’явилося запрошення до участі в переговорній процедурі із закупівлі “Протиаварійний ремонт пам’ятки архітектури національного значення – будівлі костьолу Святого Миколая (охоронний 902/1) по вул. Велика Васильківська, 75 у Печерському районі м. Києва з ліквідації наслідків пожежі”.

Для участі у процедурі потенційним учасникам потрібно підготувати письмову пропозицію та подати наступні документи:

  1. Розрахунки (договірну ціну, кошториси, інші документи та розрахунок, згідно з чинним законодавством, на основі яких визначається кошторисна вартість робіт і договірна ціна).
  2. Підтвердження про відсутність підстав для відмови в участі у процедурі закупівлі, згідно з до ч. 1 ст. 17 Закону України “Про публічні закупівлі”.
  3. Копії документів, що підтверджують повноваження особи на підписання договору.
  4. Достовірну інформацію у вигляді довідки у довільній формі про наявність чинної ліцензії або документа дозвільного характеру на провадження господарської діяльності (надати дані ліцензії), якщо отримання дозволу або ліцензії на провадження такого виду діяльності передбачено законом.

Переговори відбуватимуться 19 листопада 2021 року з 12:00 до 16:00, за адресою: 03150, Україна, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 77, каб. №6.

Підписуйтесь на наш канал telegram