Site icon Кий-інфо

Прокуратура провела обшуки в КП «Київтеплоенерго»

Святошинська окружна прокуратура міста Києва провела обшуки у службових приміщеннях Комунального підприємства «Київтеплоенерго» та в офісних приміщеннях підрядних підприємств в межах кримінального провадження, розпочатого за фактом заволодіння бюджетними коштами при виконанні будівельно-монтажних робіт.

За інформацією пресслужби Київської міської прокуратури, приватне товариство упродовж 2019 – 2020 років на замовлення КП «Київтеплоенерго» здійснювало роботи по реконструкції теплових мереж, капітального ремонту аварійних ділянок теплових мереж по об’єктах і житлових будинках міста Києва на загальну суму 260 млн грн.

При цьому, вказана підрядна організація виконала вказані роботи не в повному обсязі та із завищенням вартості робіт та матеріалів. Крім того, при цьому здійснювалось оформлення виконання субпідрядних робіт та постачання товарів від підприємств з ознаками фіктивності.

Підписуйтесь на наш канал в тг https://t.me/kyiinform

На підставі ухвали суду в офісних приміщеннях вказаних підприємств, у тому числі Комунального підприємства, проведено обшуки з метою відшукання первинних фінансових документів та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінальних правопорушень.

Нагадаємо, що раніше столична прокуратура не дозволила зведення офісного комплексу поруч із Солом’янським ландшафтним парком.

Exit mobile version