Site icon Кий-інфо

У АВАКОВА ПРОПОНУЮТЬ ВИНЕСТИ ПИТАННЯ ЛЕГАЛІЗАЦІЇ КОРОТКОСТВОЛЬНОЇ ЗБРОЇ НА НАЦІОНАЛЬНИЙ РЕФЕРЕНДУМ

Заступник міністра МВС Антон Геращенко запропонував винести на національний референдум питання легалізації короткоствольної зброї в Україні.

Він зазначив, що виступає проти законного володіння коротко ствольною вогнепальною зброєю, але пропонує альтернативний варіант  – ухвалити закон про референдум , де буде зазначене питання  про необхідність узаконення короткоствольної зброї.

«Це настільки серйозне питання, що я б запропонував би: давайте ухвалимо закон про референдум, проведемо справжній, юридично значущий референдум, де поставимо питання – вирішувати носіння короткоствольної зброї або не дозволяти. Якщо народ проголосує, що треба, тоді цей закон буде прийматися “, – зазначив він. 

Антон Геращенко пояснив, що виступає проти носіння короткоствольної зброї, оскільки це може спричинити зростання випадкових смертей.

«Я виступаю проти легалізації короткоствольної, підкреслюю, зброї, прихованого носіння, тому що я боюся, що будуть гинути невинні люди “, – зазначив він.

Нагадаємо, що 6 листопада 2020 у ВР було зареєстровано законопроєкт під номером 4335 про обіг цивільної вогнепальної зброї. Відповідний документ  підтримало  більш ніж 40 народних депутатів.

Exit mobile version