Site icon Кий-інфо

СБУ викрило мережу агітаторів, які закликали до захоплення влади

ssu.gov.ua

За інформацією служби безпеки, в Україні викрили міжрегіональну мережу інтернет-агітаторів на проведенні інформаційних операцій проти нашої країни за завдання іноземної сторони.

Встановлено, що зловмисники у мережі Інтернет закликали до повалення конституційного ладу та порушення територіальної цілісності держави.

Групи агітаторів базувалися у Чернігівській, Сумській областях, Запоріжжі та Одесі. Фахівці виявили комп’ютерну техніку та мобільні пристрої із доказами протиправної діяльності в інтересах іноземної сторони на шкоду державній безпеці України.

Метою цих агітаторів було розповсюдження завідомо неправдивої інформації про Збройні Сили України для дискредитації українських військових, а також популяризував бойовиків в ОРДЛО.

Для проведення антиукраїнської діяльності зловмисники адміністрували декілька груп у соціальних мережах, використовуючи спеціально створені аккаунти.

Інформацію для своїх “публікацій” агітатор отримував з пропагандистських інтернет-видань РФ та сайтів незаконних збройних формувань.

Підписуйтесь на наш канал в тг https://t.me/kyiinform

Раніше Росія підтвердила розміщення своїх військ поблизу українського кордону, а на Луганщині сьогодні зафіксували нову групу російських танків.

Exit mobile version