Site icon Кий-інфо

Росія вчинить “серйозну помилку”, якщо нападе на Україну, – міністерка Британії

Chief Secretary to the Treasury Elizabeth Truss leaves 10 Downing Street in central London after weekly Cabinet meeting on 26 March, 2019. Tomorrow, MPs will begin a process of indicative votes on alternative Brexit plans following a government defeat in the Commons as parliamentarians took control of the order paper. (Photo by WIktor Szymanowicz/NurPhoto via Getty Images)

Міністерка закордонних справ Британії Ліз Трасс попередила РФ, що вона зробить помилку у разі нападу на територію України. Про це повідомляє Reuters.

“Я думаю, що це було б серйозною помилкою з боку Росії”, – сказала Трасс, коли її запитали про можливе вторгнення.

Росія влаштувала військові навчання в Чорному морі на півдні України в середу і заявила, що їй необхідно підвищити боєготовність своїх звичайних і ядерних сил через посилення активності НАТО поблизу своїх кордонів.

“Ми дуже близькі союзники України, і ми працюємо з партнерами в НАТО, а також безпосередньо з Україною, щоб забезпечити її повну підтримку”, – наголосила Міністерка закордонних справ Британії Ліз Трасс.

Росія категорично заперечує наміри напасти на територію України і запевнила, що може розгорнути війська, де забажає, на власній території. Москва звинуватила Україну та НАТО у нагнітанні напруженості.

Нагадаємо, Кулеба сказав, від чого залежить імовірність нападу Росії.

Читайте також: План Росії щодо можливого вторгнення в Україну: що відомо розвідці США.

Підписуйтесь на наш канал у telegram!

Фото: Український тиждень

Exit mobile version