Site icon Кий-інфо

Під Офісом Президента проходить акція на підтримку Сергія Стерненка (оновлено)

Сьогодні, 23 лютого на Банковій під Офісом Президента проходить акція на підтримку екслідера одеського Правого сектору Сергія Стерненка. Як передає з місця подій кореспондент Кий-Інфо, на вулицю Банкову підігнали близько 15 автозаків та велику кількість правоохоронців.

Втім, правоохоронці не перешкоджають присутнім підходити до брами перед будівлею ОП, але до самої будівлі підступу немає. У охочих приєднатися до акції, кордон поліції перевіряє особисті речі на наявність заборонених предметів.

Між активістами та поліцією відбулися сутички. Поліція застосувала сльозогінний газ. Учасникам акції вдалося зірвати захисні шоломи з декількох силовиків. З одного силовика стягнули бронежилет та захисну амуніцію. Згодом амуніція була повернута правоохоронцям. Головна вимога активістів – пропустити їх ближче до офісу президента.

Нагадаємо, що 23 лютого 2020 року Приморський суд Одеси визнав громадського активіста Сергія Стерненка винним у справі про викрадення. Його засудили загалом до семи років ув’язнення і трьох місяців та конфіскації половини наявного майна за обвинуваченням у розбої.

Фото: Кий-інфо

Exit mobile version