Site icon Кий-інфо

Білорусь може увійти до складу Росії до кінця тижня

Про це написав у соціальній мережі Facebook військовий блогер Дилан Малясов. Він зазначив, що чутки про об’єднання з’явилися на цьому тижні, в яких говориться, що Білорусь може увійти до складу Російської Федерації і саме через цю ймовірну подію буде звернення Путині 21 квітня.

У зв’язку з цим на наступний день, 22 квітня, збереться Рада палати Ради Федерації, а 23 квітня пройде пленарне засідання Ради федерації де буде формалізовано договір про приєднання Республіки Білорусь й саме через це є демонстративне накопичування військової техніки вздовж західних кордонів (для демонстарції своєї рішучості)“, – пояснює Малясов.

Наразі не має ніяких офіційних підтверджень цьому. Раніше голова Ради федерації Валентина Матвієнко сказала, що послання президента Володимира Путіна Федеральним зборам сформулює нову систему координат.

Читайте також: Політика Лукашенка затягує Білорусь в економічну кризу

Натомість самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко має намір незабаром озвучити “одне з принципових рішень” за весь час перебування при владі.

Нагадаємо, що після проведення невизнаних світовою спільнотою президентських виборів у Білорусі, люди вийшли на акції протесту, щоб висловити свою незгоду. Лукашенко зі свого боку силоміць розігнав мирні протести, заручившись підтримкою РФ.

Підписуйтесь на наш канал в тг https://t.me/kyiinform

Exit mobile version