Site icon Кий-інфо

З 11 до 17 липня у Києві пройде літня школа «Вулиці для людей»

З 11 до 17 липня у Києві за участі німецьких та українських фахівців  пройде літня школа «Вулиці для людей». Протягом тижня учасники з різних міст України обговорюватимуть проєкти,  шукатимуть рішення та напрацьовуватимуть пропозиції, які зроблять вулиці  безпечними і комфортними для всіх учасників дорожнього руху.

Як повідомили у КМДА, учасники працюватимуть разом із експертами з міського розвитку, архітекторами, транспортними інженерами та експертами з транспортного планування. І протягом тижня на прикладі українських та європейських міст вивчатимуть досвід влаштування комфортних вулиць. Він додав, що такий формат є дуже вдалим і корисним для всіх учасників школи, адже навички, отримані упродовж тижня, стануть дієвим інструментом для реалізації нових проєктів у своїх містах.

Зазначимо, що проект реалізує ГО U-Cycle у партнерстві з Союзом українських студентів у Німеччині (СУСН), Департаментом транспорту КМДА, ГО «Екодія» за підтримки Center of International Migration and Development, повідомляє офіційний портал Києва.

Підписуйтесь на наш канал в тг https://t.me/kyiinform

Нагадаємо, під Києвом відбудеться найбільший у Східній Європі фестиваль повітряних куль.

Exit mobile version