Site icon Кий-інфо

Єврокомісар Сінкевічюс прибув до України для обговорення “Зеленої угоди” ЄС

Єврокомісар із питань довкілля, океанів та рибальства Віргініюс Сінкевічюс прибув до України, щоб обговорити “зелений переход країни”. Про це він пише у своєму Твіттері.

«EU Green Deal прибуває до Києва сьогодні! Я в Україні, щоб обговорити, як ми можемо працювати разом заради нашого довкілля та зеленого переходу країни!», – зазначає Сінкевічюс.

Єврокомісар зауважив, що чекає на важливі двосторонні обміни, які відбуватимуться сьогодні і завтра.

https://twitter.com/VSinkevicius/status/1438409544179273730

У травні Європейська комісія ухвалила докладний план дій у межах «Зеленої угоди» Євросоюзу, який визначає конкретні цілі та терміни щодо скорочення забруднення довкілля, з кінцевою метою досягнення Європою кліматично-нейтрального статусу до 2050 року.

European Green Deal (Європейський зелений курс) є дорожньою картою заходів, які перетворять Євросоюз на ефективну, стійку та конкурентоспроможну економіку, визначать засоби перетворення Європи на перший у світі кліматично нейтральний континент до 2050 року, стимулюючи розвиток економіки, покращення здоров’я та якості життя людей, а також трансформують кліматичні та екологічні виклики на можливості у всіх сферах та політиках ЄС, гарантуючи справедливий та інклюзивний характер зеленого переходу.

Підписуйтесь на наш канал telegram

Exit mobile version