Site icon Кий-інфо

В Україні з’явиться нова державна авіакомпанія

Володимир Зеленський анонсував створення національної авіакомпанії. Про це він сказав під час виступу на форумі “Велике Будівництво: Авіація. Туризм”.

За словами глави держави, наразі український ринок не в змозі повністю забезпечити реалізацію державних інтересів у сфері авіаперевезень. При цьому він зазначив, що сьогодні буде офіційно розпочато створення національного авіаперевізника України.

“Окрім обіцянок, переходимо до практичної реалізації – це наш національний авіаперевізник, створення його, яке буде розпочато, можна сказати, офіційно вже сьогодні”, – зауважив Президент.

Президент Володимир Зеленський анонсував, що нову державну авіакомпанію України планують назвати Українські національні авіалінії (ЮНА).

“Було декілька робочих назв. На сьогодні це — Ukrainian National Airlines. Дуже символічно, Українські національні авіалінії — ЮНА. Як наша держава з великою історією, але завжди енергійна, і юна, і об’єднана”, – пояснив президент.

Він також запевнив у готовності інвестувати в повітряний флот, навантажувати українських виробників та навіть залучати до об’єднаних проєктів у сфері авіабудівництва світових лідерів.

Підписуйтесь на наш канал у telegram !

Фото: Офіс Президента

Exit mobile version