Site icon Кий-інфо

В рамках проєкту “Велике будівництво” здано ряд нових об’єктів інфраструктури (фото)

Автомагістраль між Києвом і аеропортом “Бориспіль” відкрили після ремонту для роботи з максимальною пропускною здатністю. Тепер для автомобілів доступні по чотири смуги руху як в напрямку “Борисполя”, так і в бік Києва.

За словами Голіка, повністю завершено ремонт дорожнього полотна, але будівельники поки продовжують монтаж освітлення та інші роботи. Серед них – нанесення розмітки.

Заміну верхнього шару асфальту на 18-км ділянці дороги М-0 Київ-Харків-Довжанський, по якій автомобілі їздять зі столиці в “Бориспіль”, почали 23 червня. Через це пропускна здатність траси стала менше у два рази – кожному напрямку віддали по дві смуги. Це призводило до виникнення тягучок і заторів протягом всього терміну робіт.

Голик пояснив необхідність ремонту тим, що на трасі щороку збільшувалося число латок, а ремонт саме зараз обійдеться дешевше, ніж якщо його зробити пізніше. Він також пояснив проведення робіт в піковий сезон відпусток влітку тим, що навесні це було неможливо через проведення тендерних процедур, а взимку дороги не ремонтують

Також завершується будівництво найбільшого в полтавській області шляхопроводу тунельного типу.

У селі Шевченкове Решетилівської громади зводимо на км 154+565 автодороги Н-31 Дніпро – Решетилівка залізобетонний тунель. Споруда призначена для перетину траси Н-31 великогабаритною сільськогосподарською технікою та транспортом місцевих мешканців. Наразі підрядник проводить влаштування основного проїзду по тунелю. Паралельно триває влаштування підходів до тунелю та проїзду по штучній споруді.


У рамках президентської програми Велике будівництво відновлюється і автошлях на Донеччині Т-13-02 КПП «Танюшівка»  – Старобільськ  – Бахмут (від м. Бахмут до межі Луганської області). Сьогодні капітально ремонтуються дві ділянки дороги, загальною протяжністю 23,4 км.

На ділянці 165+200 – км 178+520 вже:

Наразі триває досипка узбіч ґрунтом. Планують завершити відновлення відрізку до кінця серпня. 

Exit mobile version