Site icon Кий-інфо

Учасникам суботньої акції почали вручати підозри

Стаття 296 ч. 4 – «хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, – карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.»

Стаття 345 ч. 2 – «Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків – карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.»

Нагадаємо, сьогодні вранці Антон Геращенко повідомив, що готуються підозри учасникам акції в суботу.

Уже пред’явлено підозру громадянину, який розбивав вікна в Офісі Президента. Готується цілий ряд обґрунтованих підозр, кожне з яких буде підкріплено відеозаписом із зазначенням – хто, в який момент, що зробив. «У суботу не пролилася жодна крапля крові, не поламалася ні одна кістка, не розбилася жодна голова.

А будівлю Офісу Президента відновлять. Головне, що здоров’я жодної людини не втрачено. Провокатори отримають гідну, жорстку, законну відповідь», – зауважив Антон Геращенко.

Exit mobile version