Site icon Кий-інфо

У Києві викрили валютного шахрая, який обміняв на сувенірні гроші понад 120 тисяч доларів

Шевченківською окружною прокуратурою міста Києва здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами вчинення зухвалого шахрайства в особливо великих розмірах 46-річним раніше судимим мешканцем столиці.

В ході досудового розслідування встановлено, що раніше неодноразово судимий чоловік завчасно розмістив оголошення на інтернет-ресурсах про обмін готівки, інформує пресслужба Київської міської прокуратури.

У подальшому, отримавши пропозицію потерпілих про обмін грошових коштів, зустрічався з ними на території Печерського і Шевченківського районів Києва, передавав сувенірні «грошові кошти», використовуючи банківські печатні упаковки, отримував від потерпілих готівку у доларах США і в подальшому зникав у невідомому напрямку.

На теперішній час зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК України та повідомлено про підозру за двома фактами незаконного заволодіння грошовими коштами потерпілих на загальну суму 121 100 доларів США.

Підписуйтесь на наш канал в тг https://t.me/kyiinform

За принципової позиції Шевченківської окружної прокуратури міста Києва зухвалому шахраю обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначенням застави у розмірі 1 135 000 гривень.

Наразі встановлюються інші факти злочинної діяльності.Досудове розслідування здійснюється СВ Шевченківського УП ГУ НП у м. Києві. Слідство триває.

Нагадаємо, що “Кий-Інфо” повідомляло, що у США затримали злочинців, які викрали з банківських сейфів України понад 30 мільйонів доларів.

Exit mobile version