Site icon Кий-інфо

Рятувальники витягли з води жінку на підпитку, яка була з дитиною

Під час даних пошукових робіт до рятувальників Київщини надійшло нове повідомлення про те, що знов-таки на Київському водосховищі біля с. Ровжі відносить у море човен з людиною. Врешті чоловіка відшукали за 10 кілометрів від берега у стані алкогольного сп’яніння без будь-яких засобів захисту, – повідомляють в ДСНС.

Водночас до ДСНС надійшов черговий виклик про те, що між с. Ровжі і с. Лебедівка жінку і дитину відносить у море на гумовому човні. Човен було виявлено на відстані 4-х кілометрів від берега. Коли рятувальники дісталися до нього, були вражені: жінка знаходилася напідпитку, а дівчинки десяти років на плавзасобі не було.

Виявилося, що дитина вистрибнула з човна і попливла до берега самотужки. Її знайшли за 1 кілометр від човна, у воді дівчина пробула близько двох годин, дуже змерзла і була вкрай знесиленна, але ЖИВА! Дитина розповіла #рятувальникам, що злякалася, що човен потоне і вистрибнула, аби врятуватися.

Рятувальники: застерігають будьте свідомими! Надувний матрац є досить сумнівним засобом для плавання, тим паче на морі, де часто здіймається вітер. Про купання напідпитку взагалі не може йти мова, тим паче, коли з вами діти!

Exit mobile version