Site icon Кий-інфо

НА ЖИТОМИРЩИНІ ЗАСТРЕЛИЛИ ШЕСТЕРО АТО-ШНИКІВ? (доповнюється)

Допис у фейсбук людини під ніком Калина Київська: “Резонансна подія сталася цієї ночі в селі Новоселиця Попельнянського району! Одна людина взяла чесно в аренду ставок! Поліція ,як завжди почала вимагати дань…Чоловік був принциповий…У нього все згідно закону і дань платити не бажав! На нього тиснули і він почав боротися! Написав лист в ДБР….Кажуть ,начебто,тих поліціянтів взяли,а після цього до чоловіка прийшли атошники на розбірки…Що вони творили почуємо далі від винуватця цієї події…Семеро атошників були застрелені! ….Відголос “рехворми поліції”,коли людина змушена діяти сама,щоб захистити своє життя….Приїхали….( Зі слів друзів цього чоловіка)”.

Допис Антона Геращенка:

На берегу ставка, неподалёку от села Новоселица Попельнянского района, отдыхала компания киевлян, старых друзей, которые там собирались уже не раз половить рыбы.

Сегодня ночью в лесах Житомирщины разыгралась кровавая трагедия. Всего, по данным следствия, их было 9 человек, включая арендатора ставка, гражданина 3., 1962 г.р.

После распития спиртных напитков 6-ро отдыхавших легли спать в стоящем на берега пруда сарайчике. Двое остались распивать спиртные напитки с арендатором ставка.

Около 1 часа ночи, арендатор ставка, профессиональный охотник З., на почве внезапно возникших резких неприязненных отношений, начал расстреливать гостей из принадлежащего ему гладкоствольного охотничьего ружья марки «ИЖ».

Сначала он убил двоих, что оставались рядом с ним. Затем начал расстреливать 6-х спящих. Всего он успел расстрелять семерых человек. Лишь один, услышав выстрелы, успел убежать в лес, выйти в село и вызвать полицию.

Подозреваемый в убийстве 7 человек задержан полицейскими и находится под стражей. Ружьё из которого было осуществлено массовое убийство изъято. Задержанный будет направлен на судебно-психиатрическую экспертизу, после чего суд решит вменяемый он или нет.

Думаю, что суд не будет иметь другого решения, как пожизненное лишение свободы для человека, лишившего жизни семерых. Аэроснимок места трагедии сделанный с полицейского квадрокоптера.

Знайомі загиблих повідомили журналістів Кий-інфо, що конфлікт стався на ґрунті того, що орендар ставка виявився громадянином російської Федерації.

Коментар для Кий-інфо від Віктора Пеньківського, жителя села Новоселиця: “Початок подій з того, що в нас вчора викрили начальника поліції, ви все правильно почули, ДБР вчора “взяло” начальника поліції. Пред’ява рейдерів була така, що він “злив” начальника, адже той весь час вимагав хабарі. І того, до орендаря приїхали озброєні люди, випивали там. Стався конфлікт, орендарю Анатолію Петровичу Захарченку прострелили руку, він побіг у вагончик за рушницею, а вони схопились за втомати та карабіни. Була перестрілка. От і вся причина, що сталось цієї ночі.”

Віктор підтвердив інформацію, що орендар колись був громадянином Російської федерації. За його словами це було ще за часів радянського союзу, тут знайшов дружину і жили вже понад двадцять років.

У чоловіка, який розстріляв сімох людей, начальник поліції вимагав хабар.

Про це 22 травня в коментарі Житомир.info сказала речниця головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко. Вона також спростувала інформацію, яку поширюють знайомі чоловіка, що група рибалок приїхала «на розборки» після затримання поліцейського.

«Компанія приїхала на рибалку в ніч з 20 на 21 травня, тобто раніше, ніж відбулося затримання начальника райвідділу поліції. Вони знаходилися неподалік того місяця, де це відбувалося, бо довкола ставка є кілька таких кибиток, де відпочивають рибалки: події відбувалися біля одної, ці чоловіки відпочивали в інших. Теоретично вони могли спостерігати за тим, що відбувалося. Дійсно, ці дві події (затримання на хабарі та вбивство – ред.) пов’язує те, що й там і там була одна й та сама особа – орендар ставка, але говорити про те, що вони приїхали заради того, щоб з ним «розбиратися» не можна», – повідомила речниця ГУНП.

Навіщо на риболовлю автомат Калашникова?

Exit mobile version