Site icon Кий-інфо

На вулиці Івана Франка продовжується ремонт

Стартував капітальний ремонт нових ділянок вул. Івана Франка. Нині роботи тривають на ділянці від вул. Богдана Хмельницького до б-ру Тараса Шевченка. Згодом оновлюватимуть частину від вул. Ярославів Вал до буд. № 18 на вул. Івана Франка. Про це повідомивляють у КМДА.

Перевтілення на вулиці стосуватимуться як наземної, так і підземної частини. Загальна площа нового асфальтового покриття, яке влаштують на вулиці, складатиме 3500 кв. м. Тротуарів майже удвічі більше – 5800 кв. м, їх влаштують із ФЕМ. З’явиться на вулиці й велодоріжка, яку з’єднають із уже існуючою велоінфраструктурою.

Ремонтні роботи розпочнуть із підземної частини вулиці – із заміни інженерних мереж. Буде перевлаштовано 200 м тепломереж та каналізації, а також відремонтовано оглядові колодязі дощової каналізації.

Читайте також: На будівництві дороги Н-31 виявлено стародавнє поховання, – кромлех, якому понад 5 тисяч років (фото)

Також у рамках капітального ремонту на вулиці встановлять 21 нову опору освітлення і змонтують енергоощадні LED-ліхтарі. Крім того, облаштують новий світлофор, проведуть заходи з благоустрою та озеленення території.

Раніше kyiinfo повідомляв, що на Чоколівському бульварі триває оновлення дорожнього покриття.

Підписуйтесь на наш канал в тг https://t.me/kyiinform

Exit mobile version