Site icon Кий-інфо

На Волині власник гелікоптера Robinson r-44 переправляв контрабанду

На Волині Служба безпеки України припинила діяльність міжрегіональної злочинної групи. Учасники налагодили механізм нелегального переправлення через кордон цигарок до 30 $ тисяч на день.

Оперативники та слідчі спецслужби встановили, що організатори придбали в одній із східних областей України гелікоптер “Robinson r-44″, повідомляє пресслужба СБ України.

Фото: ssu.gov.ua

У квітні 2021 року ділки завершили обладнання вертольота під контрабандні перевезення. Літальний засіб перетинав кордон на низькій висоті, щоб не бути запеленгованими прикордонниками. Гвинтокрил приховували у замаскованих ангарах.

Правоохоронці затримали зловмисників у Ковельському районі під час чергової спроби переміщення 15,2 тис. пачок цигарок українського виробництва. Крім товару у ділків вилучено гелікоптер і мікроавтобус, все загальною вартістю майже 85 $ тисяч.

Підписуйтесь на наш канал в тг https://t.me/kyiinform

У межах кримінального провадження планується повідомити зловмисникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 28 та ст. 334 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

Фото: ssu.gov.ua

Раніше kyiinfo писало до Миколаєва на теплоході прибула рекордна партія контрабанди.

Exit mobile version