Site icon Кий-інфо

На Прикарпатті правоохоронці викрили наркоторговців-мільйонерів

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю задокументували діяльність двох чоловіків, які налагодили постачання з-за кордону нарковмісних пігулок та збут їх на території області та інших регіонів держави.

Злочинним «бізнесом» займалися двоє мешканців міста Калуш: раніше судимий за хуліганство, розбійні напади 44-річний чоловік, який має зв’язки з “кримінальним світом”, та його 33-річний товариш. 

Нарковмісні пігулки реалізовували виключно оптовим збувачам великими партіями на території Івано-Франківської, Львівської, Хмельницької та Чернівецької областей, які вже, своєю чергою, збували місцевим наркодилерам. 

Збували пігулки за різними цінами, від 200 до 400 гривень, залежно від кількості. А вже в інших регіонах місцеві дрібні збувачі – за 550-650 гривень. Щомісячний оборот від продажу становив понад мільйон гривень.

Відомо, що вони ретельно планували та маскували свої протиправні дії. Зокрема, у рамках конспірації під час здійснення чергових оборудок дилери приїздили на обумовлене місце за 2-3 години та здійснювали розвідку місцевості. Крім того, залучали до цього «своїх людей», які спостерігали та у разі чого попереджали про підозрілих людей та транспортні засоби. 

Вчора правоохоронці затримали зловмисників під час передачі товару «з рук у руки», повідомили у Департаменті боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України.

Підписуйтесь на наш канал в тг https://t.me/kyiinform

Exit mobile version