Site icon Кий-інфо

На головній вулиці Києва оберуть найсильнішого рятувальника України

Про це повідомив Офіційний портал Києва, 18–19 вересня на Хрещатику відбудуться змагання «Найсильніший пожежний-рятувальник України. Київ-2021».

Відповідну ініціативу Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у м. Києві підтримано розпорядженням КМДА № 1539 задля розвитку фізичної культури та спорту, популяризації професії пожежного-рятувальника серед мешканців та гостей столиці.

Як зазначають організатори, змагання виховують в особового складу волю та прагнення до перемоги, здатність витримувати високі фізичні і психологічні навантаження в умовах спортивної боротьби та бойових дій.

У зв’язку із подією буде розроблено і погоджено з Управлінням патрульної поліції в м. Києві Департаменту патрульної поліції тимчасову схему дорожнього руху у зв’язку із обмеженням руху всіх видів транспорту на ділянці вулиці Хрещатик.

Підписуйтесь на наш канал в тг https://t.me/kyiinform

Організаторам також доручено подбати про встановлення додаткових урн, контейнерів для збору побутових відходів, окремих контейнерів для використаних засобів індивідуального захисту для їхньої подальшої утилізації тощо. 

Нагадаємо, що в Ужгороді спалахнула велика пожежа, а в Івано-Франківську на ринку довелося ліквідовувати пожежу крівлі торгового павільйону.

Exit mobile version