Site icon Кий-інфо

На Азові прикордонники переслідували швидкохідний катер з порушниками

Дозвіл на вихід в море на той час жодний малий плавзасіб не запитував. Оскільки у цій акваторії можливі провокації країни-агресора, прикордонники не зволікали. На ідентифікацію та перехоплення цілі вийшов катер Морської охорони Маріупольського загону.

Порушники на радіозапити та звукові сигнали правоохоронців про зупинку не реагували. Зрештою плавзасіб-втікач зупинився біля узбережжя. На його облавку перебували двоє чоловіків. Вони повідомили прикордонникам, що вирішили випробувати на що здатен їх катер після ремонту, до речі, двигун порушників виявився двухсотсильним.

https://kyiinfo.com.ua/wp-content/uploads/2021/07/Na-Azovi-prykordonnyky-peresliduvaly-shvydkohidnomu-kater-z-porushnykamy1.mp4

«Випробувальники» не прихопили із собою документів, що посвідчують особу, втім назвалися громадянами України. Документи на право керування плавзасобом і на сам катер вони пред’явили, йдеться у заяві на офіційному сайті Держприкордонслужби.  

За відхід від берега та причалювання до берега поза пунктом базування, а також за пересування в контрольованому прикордонному районі на маломірному плавзасобі без документів, що посвідчують особу, правопорушників буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

Підписуйтесь на наш канал в тг https://t.me/kyiinform

Нагадаємо, безпілотник прикордонників зафіксував катер-порушник киянина на Прип’яті.

Exit mobile version