Site icon Кий-інфо

МИКИТАСЬ ЗАЯВЛЯЄ, ЩО ДАВ НАРДЕПУ ХОЛОДОВУ 2 МІЛЬЙОНИ, А ТОЙ ЙОГО КИНУВ

Столичний магнат арештований за махінації “Укрбуду” Максим Микитась запевняє, що давав 2 мільйони доларів особисто нинішньому нардепу від “Слуги народу” Андрію Холодову на організацію парламентських виборів  у Києві, – йдеться в інтерв’ю Микитася опублікованому на “Цензор”.

Зокрема, Микитась стверджує, що гроші передавав через свого колишнього компаньйона по “Укрбуду” Вячеслава Мармиша. “З квітня 2019 року Мамриш без мого відома почав контактувати із різними людьми, ймовірно, вже тоді задумав пограбувати компанію. Він звів мене з Андрієм Холодовим, який зараз є народним депутатом “Слуги народу”. Через Холодова Мармишу пообіцяли підтримку з ОП. І Мармиш втягнув мене у фінансування виборчої кампанії “Слуг народу” в Києві”, – каже він.

Микитась вказує, що на телеграм каналі “Джокер” була опублікована переписка де є таблиця в якій є запис “СН-700”. Це означає, що від нього передано “Слуги народу” 700 тисяч доларів. 

За моїм рішенням Мармиш передав Андрію Холодову гроші, всього було передано від мене 2 мільйони доларів. В знак наших нових відносин ми часто стали зустрічатися з Холодовим в квітні-червні 2019-го. Холодов відповідав за половину (п’ять) округів “Слуг народу” в Києві. І йому потрібні були гроші на проведення виборів. Плюс, на його прохання, я передав всі білборди “Укрбуду” для виборчої кампанії Холодова. Холодов казав, що у нього 25 депутатів, свій депутатський корпус, плюс він вихвалявся, що вони куми з Медведчуком”, – заявляє Микитась.

Максим Микитась запевняє, що після виборів Андрій Холодов забув про взяті на себе зобов’язання і жодним чином не допомагав вирішувати проблеми.

У відповідь на звинувачення Микитася Андрій Холодов написав досить емоційний пост у власному телеграм-каналі, де назвав Максима Микитася – “Ручним божевільним” . “З Микитасем треба не церемонитися і обговорювати його інтерв’ю, а ізолювати і примусово лікувати в наркологічній чи психіатричній клініці”, – написав депутат. 

Exit mobile version