Site icon Кий-інфо

Міжнародна федерація кіберспорту має намір запустити ще одну світову лігу

Міжнародна федерація кіберспорту, об’єднавшись з компанією Technoblood, в червні цього року підписали меморандум, в рамках якого Technoblood візьме на себе відповідальність за проведення й організацію світового чемпіонату з кіберспорту спільно з членами Міжнародної федерації кіберспорту. Міжнародна федерація кіберспорту буде займатися просуванням і підтримкою світового чемпіонату з кіберспорту за допомогою своїх міжнародних членів спільноти.

Компанія Technoblood тісно асоціюється з кіберспортом з давніх часів, проводячи кіберспортивні івенти з 2002 року. Міжнародна федерація кіберспорту зробила ставку на співпрацю з таким гігантом, як Technoblood, завдяки експертності й досвіду в організації та проведенні різних заходів у сфері кіберспорту.

Перше змагання в рамках цього грандіозного івенту пройде вже у 2021 році. Національні федерації будуть проводити відбіркові у своїх країнах і формувати збірні, які будуть змагатися за місце на гранд-фіналі івенту. Міжнародна федерація кіберспорту очікує активну участь національних федерацій і ентузіастів з усього світу.

Федерація кіберспорту України є членом Міжнародної федерації кіберспорту з березня 2020 року. Ми, своєю чергою, будемо займатися проведенням відбіркових і формуванням збірної від України, яка виступить на цьому івенті. Слідкуйте за нашими новинами, щоб бути в курсі всіх подій і не пропустити важливі новини!

Міжнародна федерація кіберспорту є некомерційною організацією, заснованою у 2008 році, яка злагоджено працює з метою просування кіберспорту як звичайного виду спорту. У Міжнародну федерацію кіберспорту входить більш ніж 60 національних федерацій з усіх континентів, які також розвивають кіберспорт у своїх країнах і допомагатимуть в організації світового чемпіонату кіберспорту. Міжнародна федерація кіберспорту є стороною, що підписала договір зі Світовим антидопінговим агентством (WADA) з 2013 року.

Джерело: https://uesf.org.ua

Автор: Антон «Markelov» Маркелов

Exit mobile version