Site icon Кий-інфо

Австралія ввела санкції проти компаній пов’язаних з Керченським мостом

Австралія ввела фінансові санкції та заборону на в’їзд проти росіян і чотирьох російських компаній, пов’язаних із будівництвом Керченського мосту, що з’єднує Росію з анексованими українськими територіями Автономної Республіки Крим та міста Севастополь.

У сьому річницю анексії Криму та Севастополя Австралія продовжує закликати Росію повернути Крим та Севастополь під контроль України. Австралія не підтримує російську анексію Криму й продовжить закликати до припинення провокацій на сході України, повідомляє “Кий-Інфо” з посиланням на офіційну заяву міністра закордонних справ Австралії Маріз Пейн.

Наш союзник продовжує підтримувати суверенітет та територіальну цілісність України в координації з нашими міжнародними партнерами. Сьогоднішнє оголошення зроблено спільно з Канадою та узгоджено з Великобританією та Європейським Союзом.

В заяві також йдеться про продовження тиску на агресора шляхом санкцій, на фізичних та юридичних осіб, які прагнуть сприяти незаконним спробам Росії захопити територію України.

Австралія зберігає санкції проти Росії, оскільки вона анексувала Крим та Севастополь у 2014 році. До чинного списку людей та організацій, які підпадають під санкції, входять 168 осіб та 52 організації.

Нагадаємо, Литва також підтримала США щодо санкцій проти Росії.

Підписуйтесь на наш канал в тг https://t.me/kyiinform

Exit mobile version