Site icon Кий-інфо

Армія РФ пішла на провокації в Азовському морі

За повідомленням керівника проекту “Інститут Чорноморських стратегічних досліджень” Андрія Клименко, в Азовському морі почалися провокації зі сторони російських спецпризначенців.

Інцидент стався в Азовському морі між 3-ма МБАКами (типу Гюрза-М) ВМСУ та 5-ма катерами та кораблем Берегової охорони Прикордонної служби ФСБ РФ вночі з 14 на 15 квітня 2021 року.

Підписуйтесь на наш канал в тг https://t.me/kyiinform

Джерела Моніторингової групи BlaskSeаNews повідомили про “гарячу ніч” у Азовському морі.

Ніч була гарячою. Як мінімум 5 катерів фсб здійснювали узгоджені провокаційні маневри щодо наших 3-х МБАКов. Команди подавав корабель берегової охорони РФ N 734. Вранці наші всі повернулися. За словами джерел, вночі у відповідь на погрози корабля РФ нашим морякам довелося попереджати про готовність застосувати зброю. Побалакали…Інфа перевірена мною особисто, Інцидент трапився в 25 милях від протоки, наші ескортували комерційні судна“, – зазначив керівника проекту “Інститут Чорноморських стратегічних досліджень”.

Інцидент в Азовському морі між 3-ма МБАКами (типу Гюрза-М) ВМСУ та 5-ма катерами та кораблем Берегової охорони…

Опубліковано Andrii Klymenko Четвер, 15 квітня 2021 р.

Нагадаємо, що європейські партнери України сьогодні підтвердили, що будуть підтримувати нашу країну, а український дипломат закликав європейців надати Україні зброю, щоб стримувати ворога.

Exit mobile version